Permohonan dibuka kepada Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun dan ke atas untuk mengisi jawatan kosong Nando's Chickenland Malaysia Sdn Bhd. Kekosongan jawatan yang ditawarkan ialah :- PENGHANTAR MAKANAN - 100 Kekosongan jawatan Tanggungjawab - Melayani pelanggan dengan menggunakan 'Nando's Expedisi': Sambutan Mesra; Lihat, Dengar dan Tanya; Senyum dan berdiri dalam kedudukan yang sesuai; Ucapkan Selamat Jalan dengan mesra
- Mempunyai pengetahuan tentang produk dan harga untuk membolehkan kita menjelaskan kepada pelanggan dan sebarang promosi yang terdapat di Nando's
- Membantu pelanggan semasa menerima pesanan (take-away)
- Memastikan pelanggan sentiasa gembira, sentiasa dimaklumkan dan berpuas hati pada setiap masa
- Sentiasa memberi khidmat dan tumpuan kepada pelanggan secara profesional dan mesra supaya pelanggan merasai 'The Nando's Experience'
- Menawarkan perkhidmatan kepada pelanggan sebelum diminta
- Cetak, sedia dan tunjuk bil yang tepat serta menerima bayaran daripada pelanggan
- Memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan
- Memastikan kebersihan restoran
- Membantu dalam penyediaan makanan
Kelayakan - Bersikap positif, personaliti yang bersemangat dan senyuman yang ceria
- Berdikari, berinisiatif dan mampu bekerja dengan kakitangan yang lain
- Memberi tumpuan dengan teliti serta teratur dan mempunyai kemahiran untuk merancang
- Mempunyai perkhidmatan pelanggan yang baik dan kemahiran berkomunikasi
- Berkeupayaan untuk mengendalikan tekanan
- Etika kerja yang kuat
- Mempunyai kebolehan berkomunikasi di dalam Bahasa Inggeris & Bahasa Malaysia
- Lepasan sekolah digalakkan untuk memohon
Tarikh tutup : 31 DISEMBER 2016Calon yang berminat sila hantarkan resume lengkap terkini, nombor telefon utk dihubungi, salinan kad pengenalan, sekeping gambar terkini berukuran pasport ke careers@nandos.com.my. Nando's Chickenland Malaysia Sdn Bhd R03A & R03C, 3rd Floor, Citta Mall No.1, Jalan PJU 1/48A, PJU 1A, Ara Damansara, 47301 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan. | | RSS feed to email | | |
No comments:
Post a Comment